Polónyi István kiállítás és szakmai továbbképzés Debrecenben | Magyar Mérnöki Kamara Tartószerkezeti Tagozat

Polónyi István kiállítás és szakmai továbbképzés Debrecenben

Tisztlet Kollégák!

A Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara kiállítást és nemzetközi konferenciát szervez Debrecenben.

A kiállítás megnyitójára 2016. június 16-án kerül sor Polónyi István „Teherhordó vonalak – teherhordó felületek” címmel.

A kiállítás meghívóját és felhívást a mérnöki munkák bemutatására mellékletben közöljük.

 A nemzetközi konferencia 2016. június 17-én lesz,  címe: "Építéstudomány - Építőművészet". A szakmai program szerepel az MMK továbbképzési naptárában, mint szakmai továbbképzés, melyet elfogadnak mind a tartószerkezeti, mind az építési szakterületeken. (http://www.mmk.hu/szolgaltatasok/tovabbkepzes/jelentkezes?kepzesId=967). Tekintettel arra, hogy a kiállítás megnyitójának napján (június 16-án) is lesznek szakmai programok (Freyssinet gerenda törési kísérletének megismétlése, Stadion látogatás) érdemes már a konferencia előtti napon a megnyitón is részt venni.

Amennyiben a résztvevő a kamarai továbbképzési díjat  (5.000,- Ft.) április 30-ig a kamara 11738008-20063968 számú számlájára befizeti, akkor előzetes szállás foglalás esetén kedvezményes áron tudnak szállást biztosítani a Hotel-Lyciumban****  (http://www.hotellycium.hu/), amely egyben a kiállítás helyszíne is. Kétágyas szoba ára 19.000 Ft./2 fő, egyágyas szoba 14.000 Ft./fő. Foglalás a jelentkezések sorrendjében korlátozott számban áll rendelkezésre.

PROGRAM

MEGHÍVÓ

Szántó László

TT elnök